Nyd naturen i efterårsferien med hele familien

Udgivet

i

,

af

Der er mange skønne aktiviteter, som du og din familie kan nyde i den danske natur i efterårsferien midt i oktober. Vi giver her nogle idéer til hvad I kan lave i efterårsferien.

Tag en tur til en nærliggende skov og nyd efterårets smukke farver. Medbring en kurv med lækker mad og snacks til en hyggelig skovpicnic. Børnene kan lege i løvet, bygge en hule og I kan gå på opdagelse efter efterårsblade og kastanjer. Hvis der er bålplads i skoven, er det en oplagt mulighed for at lave mad over bål eller bage snobrød med snobrødsdej i har medbragt hjemmefra.

Skovturen kan også bruges til at tage på svampejagt. En god svampebog til at identificere svampene er vigtig, hvis man ikke er helt stærk i hvordan de forskellige svampe ser ud. Men ellers kan man undersøge, om der er mulighed for at deltage i en guidet svampetur.

Hvis vejret er til det, er efterfårsferien også en oplagt mulighed for at tage familien på cykeltur gennem det smukke efterårslandskab. Turen kan f.eks. gå til skoven eller til stranden, eller måske til en hyggelig lille gårdcafé, hvor der kan tankes op med lækkerier.

Uanset hvilken aktivitet I vælger, sørg for at have passende beklædning, da vejret i oktober kan være skiftende. Hav en dejlig efterårsferie i den danske natur.