Tror du på engle?

Udgivet

i

af

Engle siges at være en del af ethvert menneskes liv. Der har været mange møder med engle fortalt i historien, som mange mennesker hævder. Men mange mennesker har svært ved at tro på det, især hvis de mangler åndelig bevidsthed og tro.

Vi ser tit engle indgå i den spirituelle og alternative verden i form af f.eks. englekort, englemeditation, engleguideninger, der er endda udgivet utallige bøger om engle. Den norske prinsesse Märtha Louise, har været stor eksponent for engleverden gennem sin engleskole. Og det er der en god grund til. Engle er nemlig fantastiske. De elsker og beskytter mennesker. Urolige sjæle kan blive oplyst, og de kan stadig følge den rigtige vej, der vil føre dem til fuldent liv. Der er mange mennesker, der tror, at gennem engle er verdensfred stadig opnåelig.

Engle kan påkaldes i svære situationer, man kan bede dem om hjælp, hvis man er faret vild i livet, ja man kan sågar snakke med dem og for luft for sine tanker og bekymringer, som var det en gammel ven.

Man behøver blot at tænke på dem, så ved englene, at man har brug for dem. Man kan kommunikere med dem via tankerne, og de er altid parat til at hjælpe i nødens stund.

Der findes mennesker, som er såkaldte engleguider, dvs. de kan hjælpe med at kommunikere og hidkalde engle. Det kan de f.eks. gøre gennem lægning af englekort, andre healer ved hjælp af engle.

Engle er magiske, og det er rart at vide, at de er der og beskytter en.