Sådan finder du den rette Yogamåtte

Udgivet

i

af

a woman in downward facing dog yoga position
Photo by Vlada Karpovich on Pexels.com

Indeholder reklamelinks. Yoga er uhyre populært og det måske vigtigste redskab for Yogaudøveren er Yogamåtten. Den kommer i mange forskellige kvaliteter, materialer, tykkelser og priser. Her ser vi nærmere på valg af yogamåtte.

Mange begyndere vil sikkert foretrække en lidt tykkere yogamåtte, f.eks. 6 mm, da de er en smule blødere, end måtter på 4 mm, som mange øvede yogaudøvere foretrækker.

Der er også forskel på, hvor skridsikker yogamåtterne er. Det er en rigtig god idé, at vælge en skridsikker måtte, så man står bedre fast, under udøvelsen.

Yoga måtter kommer også i forskellige størrelser. Det er vigtigt at måtten er stor nok til at man kan ligge på den i udstrakt stilling.

Mange vælger også yogamåtte ud fra farver og eventuelle mønstre. Den behøver jo ikke kun at være praktisk, men må også gerne være flot at se på.

Her under kan du se nogle af de yogamåtter som Billigsport24.dk (reklamelink) har til salg.

Casall Travel 4mm Yogamåtte

Casall Travel 4mm

Det er ikke uden grund, at den har fået sit navn, for der er tale om en meget let yogamåtte på kun 530 gram. På trods af den lave vægt, så er den 180 cm lang, 61 cm bred og 4 mm tyk.

Der er altså tale om en yogamåtte man uden problemer kan tage med sig.

Se mere hos Billigsport24.dk (reklamelink).

Casall Yogamåtte Position 4mm

Casall Position 4mm

En virkelig lækker yogamåtte, ideel for alle. Den er god i yogasalen, der hjemme og på farten.

Tykkelsen er på 4mm og giver en god komfort. Den skridsikre overfalde sørger for et godt og stærkt greb.

Den består af 2-lags TPE gummi og er 183 cm lang og 61 cm bred. Den vejer kun 0,73 kg. Se mere på Billigsport24.dk (reklamelink).

Endurance Yogamåtte 6mm

Endurance Yogamåtte 6mm

Endurance Yogamåtten er en standard yogamåtte i en let og god kvalitet. Den har skridsikker overflade og er 173 cm lang og 61 cm bred og 6mm tyk.

Måtten fås også i en tyndere 4mm udgave. Se mere på Billigsport24.dk (reklamelink)

Endurance Athlecia Sharpness Yogamåtte 6mm

Eundurance Athlecia Sharpness

Endurance Athlecia Sharpness yogamåtten er lavet i skridsikkert TPE-materiale. Den er 171 cm lang, 61 cm bred og 6mm tyk. Den fremstår med et flot mønster.

Måtte kan også fås i blå. Se mere på Billigsport24.dk (reklamelink).