Fem gode råd: Sådan forener du kroppen, sindet og sjælen

Udgivet

i

,

af

Ved du, hvad der kræves for at forene din krop, sind og sjæl? Hvis du gjorde det, ville ud vide, at du er i stand til at opnå den balance, som næsten alle ønsker, de havde i deres liv. Vi giver fem tips til hvad du selv kan gøre, for at skabe denne balance?

En del af at forene de tre elementer – krop, sind og sjæl – i din person er at vide, hvad der gør dig lidenskabelig. At vide, hvad der gør dig lidenskabelig, hjælper dig med at komme i kontakt med din sjæl, føle kreativ energi, føle dig virkelig levende. Åndelig eller kreativ lidenskab kan hjælpe dig med at opnå disse følelser. Uanset om det er gennem tro, musik eller en anden form for kunstnerisk udtryk, skal du finde frem til, hvad der vækker din sjæl for at finde balance i dit liv. Her er nogle tip, som kan hjælpe dig til netop det:

-Hvad er dine mål for fremtiden? Hvad vil du i sidste ende opnå i dit liv? Er det åndelig oplysning? Er det social status? Eller er det at gøre det bedste du kan og yde et bidrag til samfundet? Hvad der er vigtigt, er processen, hvorved du når dit endelige mål. Det er det, der vil generere din lidenskab.

-Prøv at fokusere på det positive og ikke dvæle ved det negative. Husk dine bedrifter og gode gerninger. At gøre dette hjælper dig med at holde dig positiv og holde din ånd oppe. Hvis du konstant minder dig selv om dine fejl, vil du finde det sværere at få succes på vejen, og dit sind, krop og sjæl vil arbejde imod dig.

-Du har sikker hørt om meditation og om at finde dit “lykkelige sted”, ikke? Denne form for meditation hjælper dig med at tage dit sind og din ånd til et behageligt sted, der fylder dig med lykke. Dette er en ideel ting at gøre, når du er midt i en stressende dag på arbejde eller med børnene; det giver den perfekte mulighed for at omgruppere.

-Lav en ændring. Planlæg en ferie, selvom det kun er en weekend. Intet gør kroppen, sindet og sjælen bedre end en lille ændring af rammer og kulisser. Tag et sted hen, hvor du kan føle dig glad, give slip på dig selv, og have det sjovt. Prøv det alene. Det lyder måske skræmmende, men du vil blive overrasket over, hvor afslappet og opdateret du vil være efter en weekend for dig selv!

-Prøv nogle daglige bekræftelser. Vælg tre ting, som du kan sige højt i spejlet, der hjælper dig med at blive centreret, positiv og fokuseret. At sige noget positivt tit, kan være med til at gøre det sandt for dig. Husk ikke at dvæle ved det negative, men fokuser på det positive. Tre grundlæggende bekræftelser, som du kan arbejde fra er f.eks. “Jeg har det godt og trygt”, “Universet giver mig alt, hvad jeg har brug for” og “Dagen i dag bliver en god dag”.