48-årig borgmester i lykkelige omstændigheder

Udgivet

i

af

Helsingørs Borgmester Benedikte Kiær er gravid igen. Foto: Helsingør Kommune.
Der er glæde i hjemmet hos Helsingørs Borgmester Benedikte Kiær og hendes mand Lars Dam på Højstrupvej lige nord for Helsingør by. Parret venter nemlig deres andet barn.

Den tidligere socialminister og nuværende borgmester for De Konservative, Benedikte Kiær, bliver til september forældre til deres andet fælles barn. I forvejen har de sønnen Lauge, som blev født i januar 2016. Lars Dam har desuden sønnen Simon fra et tidligere ægteskab.

Det var Benedikte Kiær selv, der fortalte om de lykkelige omstændigheder. Det gjorde hun i et kortfattet opslag på sin Facebook-profil, hvor hun skrev: “I begyndelsen af september bliver Lauge storebror og Simon storebror for anden gang. Alt er godt og vi glæder os alle” vedhæftet var et billede fra scanningen.

Den 48-årige borgmester blev gift med Lars Dam i 2011.