Vandt 16,6 millioner kroner: Jeg tog et glas vin og gik i seng

Udgivet

i

af

Foto: Søren Wesseltoft
Hvor tit drømmer man ikke om at vinde den store gevinst i Lotto? – Selv har jeg da også en ret god idé om, hvordan jeg ville reagere, hvis det skete. Men det ville nok ikke blive som en spiller fra Region Syddanmark gjorde forleden.

I sidste uge lykkedes det en heldig spiller at fange Jokeren i forbindelse med Vikinglotto-trækningen og vandt dermed en gevinst på 16,6 millioner kroner.

– Jeg kiggede tre-fire gange på min kupon, før jeg troede på det. Men så ringede jeg ind til Danske Spil, og de tjekkede kuponnummeret og fortalte mig, at der var gevinst, fortæller vinderen, der ifølge Danske Spil, ønsker at være anonym.

– Så tog jeg en dyb indånding. Det var der, det gik op for mig, at der var gevinst på.

Og så kunne man tro, at vinderen ville hoppe og danse og fejre den store gevinst med lidt ekstra luxus. Men sådan gik det ikke:

– Jeg tog et glas rødvin og gik i seng, fortæller den heldige person.

– Det føles underligt. Sådan helt uvirkeligt.

Den gevinstgivende kupon var dog købt i 7-Eleven i Sønderborg.

Hvad gevinsten skal bruges på, det ved vinderen ikke endnu. Det vil vinderen vende med Danske Spils millionærrådgivere.