Hækl din egen campingtur

Udgivet

i

,

af

Nu er det slut med myrer i maden og pludselige regnbyger på skovturen. Kate Bruning viser dig, hvordan du hækler den mest nuttede tur ud i det blå, du kan forestille dig – der er underholdning til børnene i timevis, uanset vind og vejr! De kan lege campingtur og sommer med alle deres små figurer.

Ny bog med hyggelige hækleopskrifter til din helt egen campingtur. PRfoto:  TURBINE forlaget.
Ny bog med hyggelige hækleopskrifter til din helt egen campingtur. PRfoto: TURBINE forlaget.

Tag af sted i en vintage campingvogn, overnat i telt eller tipi, nyd en vaffel ved isbilen, padl af sted på kanotur, tag på kanalbådssejlads eller begiv dig ud på en vandretur i bjergene – med disse fine, nostalgiske projekter kan du sammensættelige det udendørseventyr i miniatureformat, du lyster. Der er grobund for at lave et sommerlandskab på den plads, nisselandskabet optager i december.

Hækl de fineste små soveposer, picnictæpper, lejrbål og stegepander, småbitte vaffelis, sneklædte bjerge og farvestrålende flagranker for at gøre oplevelsen komplet, og skab den mest fortryllende lille verden, hvor fantasien kan få frit spil.

Så nuttet har det aldrig før været at tage på camping!

Hækl din egen campingtur er måske årets hyggeligste hæklebog!
Bogen er udkommet på TURBINE forlaget.