Behold friheden når bilen droppes

Udgivet

i

af

En el-kabinescooter er et godt alternativ til bilen. el-kabinescooteren på billedet er fra firmaet  Lindebjerg og fås fra kr. 54.995,-.
En el-kabinescooter er et godt alternativ til bilen. el-kabinescooteren på billedet er fra firmaet Lindebjerg og fås fra kr. 54.995,-.
Det kan være svært at droppe bilen, når man bliver ældre. Men der er et alternativ, som giver mulighed for at køre ud i al slags vejr.

Vi elsker vores biler. Den giver os frihed til at køre lige derhen vi gerne vil – uden at være afhængig af køreplaner eller vejrlig.

Det kan være en stor beslutning at droppe bilen, når man kommer op i årene. Også selv om den holder i carporten det meste af tiden og kan være dyr at få gennem syn.

Heldigvis findes der et alternativ, der lige som bilen giver frihed til at køre derhen, man gerne vil; el-kabinescooteren.

Den kræver ikke kørekort og i stedet for at køre på vejen, så sker kørslen på cykelstien. Den er økonomisk i drift – op til 40 km for under en krone i strøm og dertil kommer, at man sparer både vægtafgift og forsikring.

Med en el-kabinescooter sidder man tørt og varmt i køretøjet og med en hastighed på op til 15 km/t, skyder den en fart, som gør, at man hurtigt kommer rundt i lokalområdet – og f.eks. stadig kan tage ud og handle, besøge familie og venner, eller bare tage en hyggelig tur rundt og nyde friheden – præcis som med bilen.