Nyfødte navngives af numerologer

Udgivet

i

,

af

Arkivfoto: tabakpolska / Pixabay
Et stigende antal danske forældre går til en numerolog, når de skal finde et passende navn til deres nyfødte barn. Det skriver Søndagsavisen.

Tendensen bekræftes af numerologer på tværs af landet, som Søndagsavisen har været i kontakt med.

– Jeg oplever en generel stigning i interessen for numeroskoper, og i denne stigning ser jeg også en øget interesse for børnenumeroskoper, siger Milielil Rosamunde, der er numerolog i Nyborg, og anslår, at det er mellem 10-20 procent af hendes kunder, der ønsker numeroskoper til deres børn.

Ifølge Statsforvaltningen, der modtager ansøgninger om navne, der ikke er godkendt i forvejen, vurderer kontorchef Hroar Kolmos, at omkring 50 procent af deres sager omhandler navne til nyfødte.
Inden for numerologien tror man på, at navne har et tal og nogle energier, og disse faktorer skal passe med de energier og tal, som også er i ens fødselsdato.

Millielil Rosamunde forklarer, at mange forældre gerne vil have, at deres barn har normalt-klingende navn.

– Et eksempel kunne være, at et barn kommer til at hedde Ida Marie, men at det staves på en anden måde, end vi er vant til, for at navnets talværdi passer med barnets fødselsdato. For eksempel kan det staves Idamarie eller Idamari, siger hun.