En ny bog om kompost

Udgivet

i

,

af

Foto: Antranias / Pixabay
De fleste haveejere er klar over, at kompost er sundt for haven. Men hvordan er det nu lige, man får gang i en god og sund forbrænding? Hvad bør indgå i komposten – og i hvilket blandingsforhold? Og hvordan kan man bruge den færdige kompost? Alle disse spørgsmål – og mange flere – bliver besvaret i bogen Kompost – Naturlig næring til haven.

Havedyrkning med omtanke handler ikke kun om at nedsætte forbruget af sprøjtemidler, men også om at lægge en overordnet miljøvenlig strategi i hele omgangen med naturen. Kompost kan indgå i en sådan strategi på flere måder, ikke mindst ved at nedsætte behovet for tilførsel af syntetisk gødning, som kan udvaskes til grundvandet ved forkert brug.

Kompost – Naturlig næring til haven giver råd og vejledning til alle aspekter af kompostering, så enhver kan være med. Bogen beskriver desuden forskellige typer kompostbeholdere og -metoder, så man har rig mulighed for at vælge lige præcis den tilgang, der passer bedst til ens have, behov og temperament.

Bogen er udkommet på TURBINE Forlaget