Den komplette guide til Droner

Udgivet

i

af

Foto: succo / Pixabay
Droner er blevet utrolig populære og nu er der kommet en bog, som giver gode tips til alt fra valg af drone til flyvning.

Bogen, der er skrevet af Adam Juniper og oversat af Søren Tranberg, gør dig hurtigt til en erfaren pilot- og du vil blive i stand til at vælge den drone, der passer netop til dig – uanset budget. Bogen fortæller, hvad der er værd at vide om droner og multikoptere i et letforståeligt sprog og med hundredevis af flotte fotos og illustrationer.

Find ud af, hvordan droner virker, hvordan man flyver dem, hvordan du tager imponerende fotos og video fra luften- og meget mere. Har du lyst til at bygge din egen drone, kan du også finde en letforståelig trin-for-trin-vejledning til netop det formål inde i bogen. Vil du hellere flyve en færdiglavet og flyveklar drone, lærer du hurtigt de grundlæggende teknikker til en sikker og kompetent flyvning ved hjælp af bogens instruktioner.

Bogen er udkommet på TURBINE Forlaget.