En ny bog om kompost

Foto: Antranias / Pixabay
De fleste haveejere er klar over, at kompost er sundt for haven. Men hvordan er det nu lige, man får gang i en god og sund forbrænding? Hvad bør indgå i komposten – og i hvilket blandingsforhold? Og hvordan kan man bruge den færdige kompost? Alle disse spørgsmål – og mange flere – bliver besvaret i bogen Kompost – Naturlig næring til haven.

Havedyrkning med omtanke handler ikke kun om at nedsætte forbruget af sprøjtemidler, men også om at lægge en overordnet miljøvenlig strategi i hele omgangen med naturen. Kompost kan indgå i en sådan strategi på flere måder, ikke mindst ved at nedsætte behovet for tilførsel af syntetisk gødning, som kan udvaskes til grundvandet ved forkert brug.

Kompost – Naturlig næring til haven giver råd og vejledning til alle aspekter af kompostering, så enhver kan være med. Bogen beskriver desuden forskellige typer kompostbeholdere og -metoder, så man har rig mulighed for at vælge lige præcis den tilgang, der passer bedst til ens have, behov og temperament.

Bogen er udkommet på TURBINE Forlaget

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *